free website maker

A MEGRENDELÉS FOLYAMATA

Információk a gyártásról és kiszállításról

Termék kiválasztása

A termék adatai

Készíts képernyőfotót a megvásárolni kívánt termékről, ha nem szeretnéd, akkor a termék nevét, méretét  küldd el nekem emailben!
Fontos, hogy valódi adatokat adj meg!

Megrendelés

Ha megvan a termék amit megvásárolsz

A termékeknek van nevük, az azonosítás végett el kell küldened hozzám. Rövidesen visszajelzek, hogy a termék megvan-e még, vagy után kell rendelni belőle, esetleg a szállítás akadályoztatva van (Covid19), vagy csak egy egyszerűbb igazolást küldök, hogy a megrendelést elindítottam és elküldtem a nyomdának. A nyomda csak akkor kezdi el a gyártást, ha a termék árát és a szállítási díjat jóváírták. 

Feldolgozás

Megrendelésed teljesítése

Nincs okod aggodalomra! A vásárlástól elállhatsz az idevonatkozó jogszabályok alapján. Az elállási jogodat a törvényi előírások szerint biztosítjuk.
Ha megrendelted a terméket, a nyomdából visszajelzést kapok az elkészítés várható idejéről. Ezután tájékoztatást kapsz tőlem a házhozszállításról. A nyomda is küld egy tájékoztatót, sőt a nyomonkövetéshez kiváló lehetőséget biztosítanak.

Kézhezvétel                         

Az áru megérkezett hozzád

Abban az esetben, ha minden szállítási információ rendelkezésünkre állt, közvetlenül a megadott  lakcímre fog érkezni a csomag.  A házhoszállításról bővebben.

VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA

Ha nálam vásárolsz fel kell venned a kapcsolatot velem,
hogy igazolást tudjak küldeni megrendelésedről és a számlát el tudjam juttatni hozzád, vagy a megadott címre

MEGRENDELÉS /PAYPAL/

Kedves vásárló! Ezen az oldalon megtalálod a leírást vásárlásod folytatásával kapcsolatban. Ha itt nem kívánod folytatni a vásárlást, akkor kérlek látogass el a kirakatomba, ahol minden termékről találsz pontosabb, bővebb információt, az esetleges akciókról, és ahol automatikusan működik a megrendelés, és a kiszállítási kalkuláció. Ha személyesen nálam kívánod intézni a vásárlást akkor a következőket kell tenned. Melőtt fizetnél kérlek olvasd el tájékoztatómat. 

MEGRENDELÉS /EMAIL/

A személyesen nekem címzett megrendelés esetén elfogadod az
idevonatkozó adatvédelmi szabályzatot.

Megrendelésed nagyon fontos számomra. Itt nem a verseny a lényeg, hanem a minőség.
Ha időközben megváltozik a kiszállítási cím, a gyártás és kiszállítás ideje alatt is
lehet változtatni az ésszerűség elvét követve.
Válaszom 24 órán beül megérkezik hozzád, ami egyben visszaigazolás lesz. Aggodalomra semmi ok! Amikor megnéztem melyik az a termék, és  a nyomda is elfogadta és készen áll, akkor elindul a gyártás folyamata. Erről bővebben is olvashatsz.